Franchiseondernemer Uitzendbranche (m/v)

Publicatiedatum:
01/01/2019
Sluitingsdatum:
01/07/2019
Regio:
In heel nederland
Dienstverband:
Zelfstandig ondernemer
Branche:
Uitzendbranche
Aantal uren :
Minimaal 32 uur per week

In opdracht van Qjobs BV, Best in Flex, voer ik de werving & selectie uit voor nieuwe franchisenemers.

Ben jij de Intercedent/Werving & Selectie Professional/Accountmanager/Vestigingsmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je al zelfstandig ondernemer of denk je er over om die stap te maken? Kom dan in actie en sluit je bij Qjobs BV aan.

Wat wij van jou vragen:
• minimaal 5 jaar werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling of HR;
• affiniteit met arbeidsbemiddeling en flexwerk;
• een forse dosis ambitie en ondernemingszin;
• een gezonde portie optimisme en creativiteit;
• Hbo werk- en denkniveau;
• een commerciële instelling;
• goede communicatieve vaardigheden;
• tenminste 32 uur per week beschikbaar.

Arbeidsbemiddeling of uitzending is een kennisintensieve branche. Vooral als je je kwalitatief wil onderscheiden. Daarom stellen wij stevige eisen aan potentiële franchisenemers. Daarom ook bieden wij je de beste ondersteuning. En vooral geven we je volop de gelegenheid om je kennis op niveau te brengen en te houden. Via Qjobs kun je tegen scherpe tarieven alle essentiële en actuele trainingen volgen om die hoge kwaliteit te blijven leveren.

Wanneer je overweegt om voor jezelf te beginnen zou ik zeggen: “bezint eer gij begint!”. De rol van ondernemer doe je niet zomaar (even). Je moet beschikken over minimaal een hbo werk- en denk¬niveau aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring binnen de uitzend-, detacherings- en/of werving & selectie branche, zowel op uitvoerend als (account)management niveau. Een goede dosis lef, door¬zettingsvermogen, mensenkennis en commercieel gevoel zijn eveneens van belang. Eveneens de bereidheid en inzet om voor langere tijd (jaren) te bouwen aan je eigen onderneming. Dan staat je weinig in de weg om succesvol er tegen aan te gaan en veel plezier te beleven aan het zelfstandig ondernemerschap! Mij heeft dat het in ieder geval al gebracht!

Selectieprocedure:
Bestaande uit de volgende onderdelen:
– kennismakingsgesprek;
– assessment;
– selectiegesprek;
– tekenen franchiseovereenkomst.

Ga je starten als franchisenemer dan wordt je de eerste maanden goed begeleid door een ervaren collega franchisenemer/coach.

Wat wordt tijdens het assessment naar gekeken?
– Ondernemerschap;
– Besluitvaardigheid;
– Volharding;
– Werk- en denkniveau.

Reageren:
Spreekt deze functie jou aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Reageer dan snel door het mailen van jouw motivatie en curriculum vitae. Heb je behoefte aan meer informatie? Bel me gerust even.

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via het contactformulier. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op.